Νέο σύγχρονο concept στον κλάδο της μικρής εστίασης που συνδυάζει καινοτομικά τις παραδοσιακές συνταγές του κεφτέ με σύγχρονη ονοματολογία.

Το μενού έχει αφετηρία ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των παιδικών μας χρόνων τα παραδοσιακά κεφτεδάκια σε πολλές εκδοχές. Ο Κεφτές και δε φταις γεννήθηκε στο κέντρο του Πειραιά και έπειτα μετακόμισε στην Νέα Σμύρνη όπου και διατηρεί το πιλοτικό του κατάστημα.

Η μεγάλη ποικιλία κεφτέδων με τις πρώτες ύλες να είναι ολόφρεσκες και άριστης ποιότητας με αυθεντικές και πρωτότυπες γεύσεις και με τις πλέον καλές τιμές ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μετά την επιτυχία του καταστήματος της Νέας Σμύρνης και την ευρεία αποδοχή από την αγορά και τα ΜΜΕ περιέχοντας μια διαφοροποιημένη πρόταση που εγγυάται την επιτυχία.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του Κεφτές και δε φταις έχει σχεδιαστεί ώστε αφενός να απαιτεί την ελάχιστη αρχική επένδυση και αφετέρου να είναι μοντέρνα, σύγχρονη και συνέχεια ελκυστική στους καταναλωτές συνδυάζοντας την νεανική minimal διακόσμηση και παραδοσιακής με ένα πλούσιο και συνεχώς ανανεωμένο μενού σε αξεπέραστη σχέση ποιότητας τιμής.

Ο Κεφτές και δε φταις προσφέρει προστασία περιοχής, αρχική εκπαίδευση στις συνταγές, στη διαχείριση του καταστήματος και του προσωπικού° προμήθειες, διαφήμιση και συνεχής υποστήριξη εκπαίδευσης και ανανέωσης μενού. Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

splash_imageΔυνατότητα μικρού καταστήματος 25τ.μ για take away και delivery με μικρό κόστος επένδυσης και 70τ.μ – 80τ.μ – 100τ.μ- 120τ.μ- 200τ.μ κτλ.

Ενδιαφέρεστε για franchise;

Για περισσότερες πληροφορίες και οικονομικά στοιχεία, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

211 2160000 - 697 9898718
info@kefteskaideftais.gr